Orvosaink


Plasztikai sebészet

Dr. Csuha Lajos

Plasztikai sebész orvos-igazgató
Dr. Csuha Lajos

Dr. Csuha rendkívül alapos, felkészült plasztikai sebész, aki számára kiemelten fontos a páciens. Nem csupán a test, de a lélek ápolója is, rendkívüli türelmével segíti a páciensek döntést, mérlegelését. 27 éves plasztikai sebész pályafutása alatt hatalmas gyakorlatot szerzett, sőt a nyílt orrplasztika és a korszerű gynecomastia műtét elismert specialistája is lett.

Kiemelt szakértelme és megbízhatósága miatt, magánklinikánk plasztikai sebészeti orvos-igazgatója.

Dr. Csuha Lajos műtétjeiről, eljárásairól további információt talál ide kattintva. 

Dr. Bognár Gábor Ph.D.

Egyetemi docens
Plasztikai sebész


Dr. Bognár Gábor

Dr. Bognár Gábor 1992-ben szerezte meg diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Hitvallása segít jobban megismerni őt:

“…segíteni és gyógyítani. Testet és lelket egyaránt. Sebészként és plasztikai sebészként egyaránt. Én nem kérdezem, miért vágyik valaki a változásra, ha attól lesz magasztosabb, vagy szebb, vagy boldogabb. Az én szerepem ebben a világban, hogy tudásomhoz mérten megadjam, amire Ön vágyik. Tudja … hogy szárnyalhasson…”

Dr. Bognár Gábor műtétjeiről, eljárásairól további információt talál ide kattintva. 

Dr. Németh Tamás

Dr. Csuha Lajos
Dr. Németh Tamás 20 éve dolgozik a sebészeti-plasztikai sebészeti pályán. A beavatkozások széles palettáját végzi.A mellplasztikák specialistája.Emellett rendkívüli tapasztalattal bír az olyan testformáló műtétekben mint a has-, kar-, combplasztika. Az arc és a szemhéjplasztikák legmodernebb eljárásait alkalmazza, saját zsír feltöltéssel. 

“Azt gondolom, hogy szakmámban a professzionalitás és a naprakész tudás, a megbízhatóság és a tapasztalat mellett legfontosabb a páciensekkel kialakított kölcsönös szimpátia és legmélyebb bizalom.Ennek a műtét utáni időszakban is maximálisan meg kell valósulnia”. 

Dr. Németh Tamás  műtétjeiről, eljárásairól további információt talál ide kattintva. 


Dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebészet

Dr Pataki Gergely

Dr. Pataki Gergely sebész és plasztikai sebész szakorvos, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen diplomázott, majd sebész gyakornokként dolgozott az egyetemen. Plasztikai sebészeti képzését külföldi ösztöndíjakkal egészítette ki (Hollandia, USA), 2010 óta pedig magánrendelést vezet.

Dr. Pataki számára fontos a folyamatos továbbképzés és a karitatív tevékenység is. Több közhasznú szervezet alapítója, amely a rászoruló nőkön és gyerekeken segít. Ennek köszönhetően is kapta meg 2012-ben  az International Medical College Dhaka vendégprofesszori kitüntetését, humanitárius, tudományos és oktató munkájáért. 

Dr. Pataki Gergely műtétjeiről, eljárásairól további információt talál ide kattintva. 

Bőrgyógyászat

Dr. Kriston Renáta

Bőrgyógyász szakorvos
Dr. Kriston Renáta

Bőrgyógyász szakorvosunk esztétikai bőrgyógyászati tudása mellett, jelentős klasszikus bőrgyógyászati gyakorlattal és szaktudással bír. Dr Kriston Renáta holisztikus szemlélete már az első pillanattól érezhető. A testi-lelki egyensúly, harmónia árad a doktornőből, aki gyógyításában is ezt a jóllétet igyekszik biztosítani a páciensei számára, a leghatékonyabb esztétikai bőrgyógyászati eljárásokkal vegyítve.

További információt talál Dr Kriston Renátáról és kezeléseiről ide kattintva.

 

Fogászat

Dr. Kovács Zoltán

Fogorvos

Dr. Kovács Zoltán

Dr. Kovács Zoltán fogorvosunk pályáját fogtechnikusként kezdte, amely tapasztalatok sokat segítenek számára fogorvosi munkájában is. Talán emiatt is kiemelten fontos terület számára az esztétikus fogpótlások, koronák és hidak, betétek, kivehető teljes és kombinált esztétikus protézisek, implantátumok területe. Dr. Kovács mára mindennapos gyakorisággal, rutinszerűen végzi ezeket a beavatkozásokat, így nagy tapasztalattal és szakértelemmel bír a témakörben.

További információt talál Dr. Kovács Zoltánról és kezeléseiről ide kattintva.

További szakembereink

Rehabilitáció és gyógytorna

Miasnikov Tímea

Rehabilitációs tréner
Miasnikov Tími
Tímea a Semmelweis Egyetem Sporttudományi Karán szerezte meg diplomáját. Tudását folyamatos továbbképzéssel fejleszti, így tréneri és edzői szaktudása mellett rehabilitációs, mozgásszervi és ergonómiai képzettséget is szerzett. Határozott, temperamentumos személyisége segíti a gyógyulni vágyókat a motiváció megtalálásában és megtartásában.

Kezeléseiről, mozgásszervi felméréseiről részletes információt talál ide kattintva.

 

Mentálhigiénia

 

Nógrádi Csilla

Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, onkopszichológus, szakíró

Nógrádi Csilla

A lelki eredetű problémák kezelésére egyénre szabott, integratív módszereket alkalmazok. Én-feltáró személyiségfejlesztést, művészi válság kezelését, kapcsolati problémák megoldását segítem egyéni és csoportos formában. Daganatos betegek pszichoterápiájával 2006 óta foglalkozom, az Országos Onkológiai Intézetben eltöltött évtizedes tapasztalattal, itt magánpraxisban.

Egyetemi tanulmányok:

  • Semmelweis Egyetem ÁOK: Felnőtt Klinikai és Mentálhigiéniai Szakpszichológus
  • Szegedi Tudományegyetem: Pszichológia
  • Pécsi Tudományegyetem: Művelődésszervező, Művelődési és Felnőttképzési Menedzser, Vizuális Kultúra spec. koll.

 

Módszerspecifikus képzések:

  • Semmelweis Egyetem – VIKOTE – Oxford University: Mindfulness Based Cognitive Therapy
  • Magyar Pszichodráma Egyesület: Pszichodráma vezetői képzés
  • Integratív Pszichoterápiás Egyesület: Integratív Hipnoterápia

 

Munkahelyi egészségprogramok


Miasnikov Mónika


Miasnikov Móni 2Munkahelyi egészségprogram szervező és tanácsadó

Móni munkavédelmi szakemberként segíti az egészségprogramok megvalósulását, ebben további egészségügyi- és sport képzettségei is segítik. Komoly rendezvényszervezői tapasztalata pedig a zökkenőmentes lebonyolítást biztosítja bármely rendezvényünk területén.