Munkahelyi egészségfejlesztés


A munkahelyi egészségfejlesztés fontosságát egyre több vállalat ismeri fel. Nem csupán a táppénz, a munkából való kiesés költségei csökkennek egészséges munkavállalónál, de jobb, energikusabb, lendületesebb munkát végez a fitt alkalmazott. Mindemellett a munkavállalók sokra értékelik, hogy a cég törődik az egészségükkel, így egyfajta motivációs eszköz is.

Vállalati egészségmegőrző és egészségfejlesztő programokat kínálunk, amelyet az Önök cégénél végzünk el.

 

Munkahelyi egészségnap

Az egészségnap programon a céghez kitelepülve végezzük el a szűrővizsgálatokat, amelynek eredményeit azonnal értékeljük, elemezzük a munkavállalókkal, valamint tanácsadást biztosítunk számukra. Népszerű szűrővizsgálataink közé tartoznak a szív- és érrendszeri szűrések, táplálkozási, sportolási tanácsadások, ergonómiai mérések és elemzések, csontsűrűség vagy vérvizsgálataink is.

  Részetek 

Mozgásszervi szűrőprogram

Céges egészségterv, a munkahely teljes egészségre kidolgozott, átfogó egészségügyi programot jelent, amely a hosszú távú stratégia alapja.

A program során konkrét, könnyen megvalósítható programoktól kezdve, a nagyobb átalakítást igénylő javaslatokig dolgozunk ki ötleteket, javaslatokat, a cég vezetőségével együttműködve.

 

  Részetek 

Munkahelyi egészségterv

Munkahelyi mozgásszervi problémákra és azok elkerülésére kidolgozott komplex szűrőprogram, amelynek keretébe feltárjuk a megbetegedések, fájdalmak okait, majd mindezekre megoldást javaslunk. Konkrét, egyéni szintre kidolgozott mozgásprogramot biztosítunk, amelynek keretében otthon elvégezhető gyakorlatikat kapnak a résztvevők.

  Részetek 

További információért, tanácsadásért, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!

Bejelentkezés