Gyógytorna


Elegáns, igényes környezetű, magas színvonalú eszközökkel felszerelt, 12. kerületi rehabilitációs központunkban fő célunk a fizikai jóllét, a mozgás örömének megtalálása. Ennek érdekében többféle kezelést, rehabilitációs, gyógyászati és megelőző programot biztosítunk.

 

Preventív mozgásszervi állapotfelmérés

A szűrőprogram azok részére ajánlott, akiknek még nincs kialakult fájdalmuk, de szeretnék megelőzni a mozgásszervi problémákat. A szűrésen a testet komplex egységben vizsgáljuk, mozgásminőséget ellenőrzünk. Az eredmények alapján egyéni mozgásprogramot dolgozunk ki a pácienseknek.

  Részetek 

Diagnosztikai mozgásszervi állapotfelmérés

A szűrés a már kialakult, állandósult fájdalommal küzdőknek ajánljuk. Mozgás alapú, diagnosztikai programunk a probléma kialakulásának okát keresi. A feltárt eredményekre korrektív mozgásterápiát és egyéni fejlesztési tervet dolgozunk ki a páciensek számára.

  Részetek 

Műtét utáni rehabilitáció

Műtétel, sérülések, plasztikai beavatkozások után is elengedhetetlen a megfelelő rehabilitáció. Sok esetben fordul elő, hogy műtétek után újra kell építeni a sérült vagy elhalt izomzatot. Ennek jelentőségét nem szabad elhanyagolni a hosszú távú egészséges mozgás érdekében. A kezelőorvossal történő konzultáció után kezdődhet meg a rehabilitációs torna, 12. kerületi gyógytorna központunkban.

  Részetek 

 

Szakképzett mozgásterapeuta csapatunk várja Önöket. Munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy a mozgás újra valódi öröm legyen!

Egészségpénztári fizetési lehetőség!

Bejelentkezés